Какво е отклоняване?

Ако не знаете отговора на този въпрос, то не сте сами. Девет от десет потребители не знаят какво е отклоняване. Но може би сте ставало свидетел. Отклоняването представлява продаване на продукти на „неоторизирани“ места. Например само салони или оторизирани свързани уебсайтове имат правото да продават оригиналните продукти на Matrix. Но може би сте срещали разни продукти в местния ви супермаркет, аптека, онлайн сайт за продажба или пък някой Ви го е предложил с намаление. Професионалните фризьорски продукти, които намирате извън салоните, се считат за „отклонени“.

Защо отклоняването е нещо лошо?

Отклонените продукти могат да бъдат фалшиви, с разредени формули или пък със стари формули с изтекъл срок на годност, които може би е опасно да бъдат използвани. Matrix гарантира качеството единствено на оригиналните си продукти, предлагани в салоните. Това означава, че ако закупите продукти в супермаркета, аптеката или някой друг магазин, който не е салон или оторизиран уебсайт, свързан със салон, ние не можем да гарантираме, че това е истински продукт на Matrix, който ще даде резултатите според нашите тестове. Освен това продуктите на Matrix, които се продават извън салоните, обикновено са с 15% по-скъпи.

Намирате ли се в опасност?

Бихте могли да бъдете. Замърсените или подправени продукти могат да причинят раздразнения или дори възпаления.

Кой злоупотребява с продуктите?

Продуктите се отклоняват от неоторизирани дистрибутори и салони или от техните служители, както и от други нечестни хора, които търсят печалба от пиратството.

Какво може да направите Вие, за да спрете отклоняването?

Не рискувайте, не купувайте! И кажете на приятелите си за потенциалната опасност на отклонените продукти!

Select a location

Select a language