Matrix предлага широк спектър от продукти за грижа за коса, бои и продукти, уплътняващи косата. Biolage, Total Results, Vavoom и Design Pulse. Ние сме толкова убедени в качеството на продуктите Matrix, които ще намерите в салоните ни, че предлагаме на потребителите връщане на парите. Ако в рамките на 4 седмици от датата на покупката сте използвали единствено продукт на Matrix и не сте доволни от въздействието му, моля, последвайте инструкциите отдолу и ние ще ви върнем сумата в пълен размер.

1. Чрез наземен транспорт и пощенско клеймо изпратете в рамките на 4 седмици от датата на закупуване неизползваната част от продукта в оригиналната му опаковка, заедно с оригиналните разписки с покупната цена и информация за оторизирания салон/спа център на:
Matrix Consumer Affairs PO Box 2007 Westfield, NJ 07091-2007

2. За да гарантирате пълно възстановяване на сумата, ТРЯБВА да сте закупили продукта от оторизиран салон/спа център. Matrix може да гарантира действието на продуктите единствено когато те са закупени от оторизиран салон/спа център или свързан с тях уебсайт. Ако сте закупили някой от продуктите от долуизброените, не можем да гарантираме, че продуктите отговарят на нашите стандарти и следователно не можем да Ви върнем парите.
• Неоторизирани магазини
• Търговци на дребно
• Търговски центрове
• Аптеки
• Магазини за хранителни стоки
• Сайтове за онлайн търгове

Моля, купувайте продуктите на Matrix от салони и спа центрове, които могат да Ви предложат най-доброто обслужване и да Ви препоръчат продукт за Вашата коса. Гарантираме единствено за продуктите, закупени от салон или спа център, че отговарят на нашите стандарти. Благодарим Ви, че подкрепяте общността на салоните и спа центровете. 
Съдържанието на тази политика се прилага само за Съединените щати. Matrix запазва правото си да актуализира, преработи или да прекрати програмата в бъдеще.Select a location

Select a language